Ring vår VVS-jour!
0415-124 22
Vi på Värmegården är ledande inom värme, ventilation och sanitet.
värmepumpar i Hörby

Värmepumpar Hörby

I Sverige blir vi allt med miljömedvetna, idag är alternativ för miljövänlig energi en av något av det mest efterfrågade på marknaden.

Eftersom en värmepumpar i Hörby kan hämta värme från berggrunden, sjövatten och luften kan en nyinstallerad värmepump i ditt hem bespara dig upp till 80 % av dina energikostnader. Större värmepumpar kan till och med hämta värme från kommunens avloppsvatten eller spillvärme från industrier. Resultatet är det samma: dina energikostnader minskar och du sparar pengar. En värmepump i Hörby är med andra ord en god investering för framtiden.

Olika värmepumpar i Hörby

Det finns olika typer av värmepumpar att välja mellan beroende på vilka behov som finns. Att installera en felaktig pump kan bli förödande för projektet eftersom det kan orsaka skada på byggnaden. Därför är det viktigt att du väljer rätt samarbetspartner för din installation. Vi hjälper dig att välja rätt pump från början så slipper du dyra kostnader senare i projektfasen.

Kontakta oss

Vi hänger med i utvecklingen

Inom vår bransch precis, som många andra branscher, går utvecklingen fort fram och det ställer höga krav på oss som leverantörer. Därför är det viktigt för oss att ligga i framkant av den utveckling som sker. Vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade om vad som händer i branschen och på marknaden för att hålla vår kompetens uppdaterad. Fortbildning och utveckling är en självklar del av vår verksamhet i alla led.

Begär offert

Kontakta oss idag

Vi ser ingen skillnad på stora eller små projekt. För oss är alla projekt unika och lika viktiga och vi ser alltid till att utföra alla våra uppdrag med precision och noggrannhet. Hör av dig idag och berätta vad vi kan hjälpa dig med. Du kan alltid räkna med att få tala med en medarbetare som är kompetent och hjälpsam. Kom till oss så hjälper vi dig med installationer av värmepumpar i Hörby. Varmt välkomna!